Bydelen Aarhus Ø

Når du går ud af din dør i AARhus, vil du opleve spændende restauranter, cafeer, et lille teater, en række små badehuse, og meget andet. En ejendom hvor kunst, kultur og kreativitet spiller en central rolle. Derfor danner AARhus den perfekte ramme om hele menneskers hverdag og fritid.

I AARhus er der rig mulighed for at blive overrasket, forbavset, inspireret eller forelsket. Et udsigtstårn og et nyt havnebad vil som prikken over i’et blive opført i samarbejde med Aarhus Kommune efter en donation af Salling-fondene.
I sommerperioden kan du derfor bade med familien eller nyde en middag i solen på byens nye urbane havnefront. Både boliger, restauranter, teater, havnebad, badehuse og kolonihaver mv. vil blive opført samtidigt. Når du flytter ind i AARhus, flytter du derfor ind i en ny levende og magisk bydel.


Læs mere om boligerne i AARhus
Daniel van der Noons illustration af Aarhus i Aarhus
Daniel van der Noons illustration af Aarhus i Aarhus

AARhus som en del af udviklingen

Mange forskellige personer har deltaget i processen omkring udvikling af Bassin 7. Bl.a. har interessenter som restauratører, vinterbadeklubber og en teatergruppe deltaget i workshops og møder. Men også de to kunstnere Daniel van der Noon og Mormor har været med i processen. De to kunstnere vil også påtage sig udsmykningsopgaver i forbindelse opførelsen af Bassin 7.

(Illustration: Daniel van der Noon)
Kilden & Mortensen
Gehl BIG MOE
AARhus-Havnen 3-8700 Horsens-Tlf: +45 8617 4011-Email:
info|aarhusiaarhus.dk
© 2016-AARhus-Powered by AJOUR & CZOO